Park Le Vieux Sart

Ga naar de inhoud
Te Koop

Met enige regelmaat staan er woningen te koop op het park. Deze worden dan op deze website genoemd. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met het vermelde adres. Zie voor de ligging van de woningen de plattegrond.

De beheerders van deze website, syndicus en Vereniging van mede-eigenaren van Le Vieux Sart hebben geen bemoeienis met aankoop dan wel verkoop van woningen noch zijn zij aansprakelijk voor fouten op deze website dan wel andere websites m.b.t. de verkoop van een woning.

Op het ogenblik staat woning 22 te koop.
Parkkosten?
Als u een woning koopt op ons park komen daar parkkosten bij. In grote lijnen zijn deze als volgt.
Lidmaatschap de Vereniging van Mede-eigenaren: iedereen die een woning op ons park koopt wordt verplicht lid van de VVME. Het lidmaatschap hiervan bedraagt in 2022 rond de 1.600 of de 1.900 euro. Dit is afhankelijk van de grootte van de woning. In dit bedrag zijn begrepen: onderhoud, beheer en verlichting park, water en rioolbeheer, verzekering voor schade aan de buitenkant van de woning (dus niet inboedel), Syndicus en administratiekosten en de toeristenbelasting voor het park. Verder dient u rekening te houden met gemeentelijke belastingen (woning en afval) van op jaarbasis ruim 600 euro. Elektriciteit betaalt u op basis van eigen gebruik. In elke woning bevindt zich een elektrameter. De TV-ontvangst betaalt u ook geheel zelf. Ontvangst kan via de kabel en/of satteliet. U dient zelf hiervoor uw abonnement te regelen en te betalen.

Wilt u in de toekomst op de hoogte worden gehouden als er een woning te koop staat mail dan naar:
Terug naar de inhoud